Måndags outfiten

(null)
Godmorgon. Ska starta med en sån här bild från och med idag och varje måndag då jag lägger upp lite outfits och vart saker är köpa för er som vill ha inspiration eller bara undrar.  Detta är en typ 4 år gammal bild men den outfiten är en av mina favoriter still. 

Idag blir det jobb i studion som vanligt. Lite mer än förra veckan. Ni som inte vet så håller jag på med musik och dans, gick estet dans på gymnasiet och sjöng mycket på avslutningar i högstadiet. Det tog sin tid att komma igång efter gymnasiet men jag gav inte upp. För musik och dans är nåt jag alltid kommer älska att göra. Såå jag kommer att släppa ett album om det går som jag har tänkt mig. Och spela in några dansvideos. Just det, att välja en låt är som att välja mellan sushi eller ghorme sabzi, det går liksom inte. Man fastnar för dem och gör något till, men sen hittar man en annan och så funkar stegen lika bra till den också. Så just den delen kommer ta tid tror jag. 

Nu ska jag gå och äta. Frukosten här på hotellet är så B. Finns bara ägg som varmrätt och ingen varm oboy. Men men, hoppas ni har den bästa måndagen i era liv. 

Puss/Negin💘

Kommentera inlägget här :