Dear diary

(null)
Hej. Idag har jag varit hemma nästan hela dagen och inte gjort ett skit. Tycker vädret är så tråkigt så man orkar inte med någonting tyvärr. Jag rensade kläder häromdagen och gjorde en liten bloppis instagram @stylebloppis_ där jag säljer kläder mm. 
Jag gillar inte att vara vaken ofta har jag märkt, vill bara sova hela tiden. Har börjat äta mycket skit och gått upp en del, vilket gör mig så sjukt stressad eftersom jag knappt kan använda mina gamla kläder längre. Suck. 
Ibland tänker jag på framtiden för mycket, är mästare på att övertänka allt och framtiden är något jag övertänker väldigt ofta. Ofta tankar som när får jag barn, när ska jag gifta mig, hur ser jobblivet ut osv. Pallar inte denna stressen, allt flyter nästan som det ska men ibland så gör det inte det bara. Det enda jag känner som får mig motiverad är musiken just nu och ingenting kommer före. Tack vare min självsäkerhet som har växt med åren har jag valt att ta upp musiken som länge har legat i en låda. Nu när chanserna finns och tiden finns så är jag mer än taggad att få göra musiken till en del av min vardag igen. 
Tycker att skolan var så onödig, lärde mig ingenting viktigt. Men saknar å andra sidan att gå till skolan. Vaknar så sjukt tidigt på sistone och får den känslan som man får när man ska till skolan. Jag ser saker från andra perspektiv numera och det är både positivt och negativt faktiskt. Ibland kan jag bli värsta misstänksam och övertänka nåt pyttelitet. Asså det värsta är ändå när man skriver detta medan ens dubbelhaka typ är i vägen. Aja. Jag mår bra iallafall även om jag inte haft bästa dagen. 

Kommentera inlägget här :