Blessed

(null)

(null)

(null)

(null)


After that, we didn’t spoke

(null)

Sanningen

(null)
Vissa som tror att jag fortfarande är troende. - Nej. Jag är inte troende. Jag tror på något som finns och har en slags makt över oss. Och då menar jag inte att det eller den skyddar oss, utan att det bara styr över oss. Det som stör mig något extremt är såkallade "Gud" och dens regler om vad du ska få göra och inte göra, känner bara att det inte gör någon nytta där. Det som å andra sidan är väldigt nyttigt och friskt är det spirituella som lever både i oss människor och i universum. Den auran du lever runt om, ditt humör och dina handlingar. Tillslut har alla religioner ett sätt att ansluta till varandra då deras budskap är likadana "var god, så kommer gott tillbaka". Där kommer karma in, vilket jag vet är ett begrepp som kommer ifrån hinduismen/buddismen och har en kvalité inkluderad av följande 4 kategorier. 

1. Goda gärningar som leder till goda resultat
2. Dåliga gärningar som leder till dåliga resultat
3. Blandade gärningar som leder till blandade resultat
4. Okategoriserade gärningar som inte har några karmiska resultat. Detta är den typ av handlingar som utförs av upplysta varelser. 

Jag ska inte behöva gå runt och känna att något/någon styr eller manipulerar mig till att göra saker. Jag ska inte heller behöva känna rädslan av att bli straffad om jag inte gjorde det jag blivit tvingas till att göra. Ska vi som människor gå runt i dessa tankar hela tiden och skapa en värld där vi blir hjärntvättade av vad som etc sagts i BIBELN eller ska vi få räknas som egna individer och tro på inget annat än oss själva och bara oss själva? 
Svaret finns redan ingenstans än i ditt egna hjärta. Ibland känner jag att hela världen är emot mig för att jag följer mina känslor och gör vad jag vill göra. När det egentligen är precis vad vi människor ska få vara, FRIA. Sen vad du nu är för typ av person är upp till dig själv. 
Som sagt, jag är inte troende. Däremot så tror jag på en bättre värld.